De Matchmaking bijeenkomst ‘Vastgoed met Veerkracht’ is erop gericht partijen die werkzaam zijn in de vastgoedsector bij elkaar te brengen voor het ontwerpen, onderzoeken en implementeren van toekomstbestendige oplossingen voor (her)ontwikkeling van stedelijk vastgoed.

Tijdens de bijeenkomst werken we in 6 groepen (Workshops) aan deelthema’s en onderzoeksvragen over de manier waarop we ons vastgoed op duurzame wijze kunnen aanpassen aan veranderingen in gebruikersgedrag. Deze input vormt de basis voor een nationaal project waarin we met een ketenbreed consortium toekomstbestendige strategieën ontwikkelen voor de (her)ontwikkeling van vastgoed in Nederland. De workshops duren ruim 2 uur. Bij aanvang zullen we de thema’s plenair toelichten en aan het einde van de middag de output per sessie samenvatten. 

Invity only. Wij nodigen vertegenwoordigers van alle betrokken stakeholders en onderzoekinstituten uit voor deze bijeenkomst. Interesse om mee te denken over de toekomst van ons vastgoed en nog geen uitnodiging ontvangen? U kunt een verzoek indienen bij de werkgroep NOVA via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij ontvangen u graag op 15 mei aanstaande in Amsterdam Art Center!

Met vriendelijke groet,

Vincent Gruis, voorzitter werkgroep NOVA