Oproep tot presentatie scriptie

Als masterstudent heb je dit jaar de kans om je scriptie te presenteren op het Vastgoed Talent Seminar op 27 september!

Het Vastgoed Talent Seminar wordt georganiseerd door de Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland (VOGON) en vindt plaats bij de ASRE. Masterstudenten van universiteiten, hogescholen en post-initiële instellingen delen hun onderzoeksbevindingen met een gemêleerde groep vastgoedprofessionals. Studeer je af in studiejaar 2018-2019 met een vastgoedgerelateerde scriptie? Doe dan mee en maak kans op publicatie van je artikel op de website van VOGON, ASRE en in Real Estate Research Quarterly en geef je carrière in het vastgoed een vliegende start!

Geef je nu op door een mail te sturen met je naam en scriptietitel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - of via telefoonnummer: 020 668 11 29.

 Het Vastgoed Talent Seminar Een middag om inspiratie op te doen, kennis te vergaren en vastgoedprofessionals te ontmoeten