Kom je ook 27 september 2019?

Dit jaar wordt wederom het Vastgoed Talent Seminar georganiseerd. Dit vindt plaats op 27 september bij de ASRE in Amsterdam.

De traditie wordt voortgezet om de schrijvers van de meest aansprekende vastgoedscripties van het afgelopen studiejaar in de schijnwerper te zetten. Net als tijdens de voorgaande edities staan uitwisseling van actuele kennis en inzichten rondom uiteenlopende vastgoedthema’s centraal. Studenten van allerlei universiteiten of post-initiële opleidingen zijn uitgenodigd hun scriptie die middag te presenteren!

De sprekers worden hiervoor op thema ingedeeld in parallelle sessies om onderlinge discussie op gang te brengen. Leden, afgestudeerden en geïnteresseerden kunnen hiermee op de gebieden die hun aanspreken inzicht krijgen in recent onderzoek en inzichten.

AANMELDEN KAN HIER: https://bit.ly/2kDY8kK


Het belooft een inspirerende, dynamische middag te worden met een scala aan highlights uit vastgoedgerelateerde scriptie-onderzoeken!

Graag tot dan!

Het Vastgoed Talent Seminar Een middag om inspiratie op te doen, kennis te vergaren en vastgoedprofessionals te ontmoeten