Lid worden

Met een VOGON lidmaatschap steunt u wetenschappelijk vastgoedonderzoek in Nederland. Dankzij onze leden en partners kunnen wij het Nederlandstalige wetenschappelijke tijdschrift Real Estate Research Quarterly uitbrengen. Wij hechten zeer aan onafhankelijk onderzoek en aan het delen hiervan met de sector en met de onderzoekers en docenten aan de verschillende universiteiten. Onze redacteuren en bestuursleden werken op basis van vrijwilligheid. VOGON ontvangt geen subsidies. Alle publicaties maken wij via onze website voor een brede groep toegankelijk.

Wat bieden wij?

  • Als lid ontvangt u periodiek het tijdschrift Real Estate Research Quarterly
  • De VOGON studiemiddagen zijn vrij toegankelijk voor leden en vinden driemaal per jaar plaats.
  • U wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse VOGON symposium in november. VOGON-leden kunnen tegen een sterk gereduceerde prijs aan het symposium deelnemen.
  • U kunt via de VOGON contact leggen met buitenlandse onderzoekers en gelijksoortige organisaties.
  • Korting op tickets voor het jaarlijkse European Real Estate Society (ERES) congres


Voor wie?
VOGON is er voor vastgoedprofessionals die affiniteit hebben met onderzoek en beschikken over de nodige werkervaring op dit terrein. Onze leden bestaan uit docenten, hoogleraren en promovendi verbonden aan universiteiten en/of hogescholen en uit vastgoedprofessionals van beleggings- en financiële instellingen, projectontwikkelaars, woningcorporaties, onderzoeksbureaus, makelaars en de overheid. Kennisuitwisseling en discussie staan bij ons centraal.

Pas afgestudeerde studenten aan universiteiten en hogescholen kunnen een jaar lang gratis lid worden van de VOGON.

Contributie
De contributie bedraagt 165 euro (ex btw) per jaar.

NIEUW: Groepskorting 
Leerstoelen, afdelingen en organisaties die met minimaal 3 collega’s lid worden, bieden wij een vast tarief van 450 euro (ex btw) per jaar. Voor dit aanbod geldt een maximum van 10 (nieuwe en bestaande) leden per organisatie, afdeling of leerstoel (op 1 factuuradres).

AANMELDEN

Voor vragen over lidmaatschap en/of de VOGON kunt u contact opnemen met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (020-668 1129)