Het VOGON lidmaatschap

Wat biedt het VOGON lidmaatschap?

  • Een abonnement op het tijdschrift Real Estate Research Quarterly, waarvan de VOGON eigenaar en medeuitgever is.
  • Vogon studiemiddagen zijn vrij toegankelijk voor leden en vinden driemaal per jaar plaats. Hierbij staat het voeren van een diepgaande discussie over een actueel thema centraal.
  • Het Vogon symposium. Dit vindt ieder jaar in november plaats en staat ook open voor niet-leden. De thema's van de afgelopen jaren waren o.a.: winkelplanning, indirect vastgoed, industrieel vastgoed, de particuliere belegger en de financiering van vastgoed. Vogonleden kunnen tegen sterk gereduceerde prijs aan het symposium deelnemen.
  • Toegang tot fulltext artikelen in pdf van de meest recente jaargangen van Real Esate Research Quarterly (na inloggen).
  • Contacten via de VOGON met buitenlandse onderzoekers en gelijksoortige organisaties. Korting op het jaarlijkse European Real Estate Society (ERES) congres.

Hoe wordt men lid?

Voor lidmaatschap komen in aanmerking: onroerend goed professionals uit binnen- en buitenland, die affiniteit hebben met onderzoek en beschikken over de nodige werkervaring op dit terrein. Te denken valt aan vastgoedmensen verbonden aan universiteiten, beleggings- en financiƫle instellingen, projectontwikkelaars, woningcorporaties, onderzoeksbureaus, makelaars en de overheid. Bij de VOGON staan kennisuitwisseling en discussie voorop. Veel van de leden hebben een actieve inbreng in de vorm van presentaties, publicaties en inbreng in discussies.

Aspirant lidmaatschap Vogon

Aan pas afgestudeerde studenten aan universiteiten en hogescholen wordt een gratis lidmaatschap van de Vogon aangeboden gedurende een jaar.

Inschrijfformulier VOGON

Een lidmaatschap aanvragen kan met dit inschrijfformulier.
De contributie voor het verenigingsjaar 2017-2018 bedraagt 160 euro.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Bekijk voor meer informatie ons cookiebeleid.
Ok