Ruimtedialoog (en het jaarlijkse Talent Seminar)

Ruimtedialoog (en het jaarlijkse Talent Seminar)
Sept 15
Add to Calendar 15-9-2022 12:30 uur Europe/Amsterdam Ruimtedialoog (en het jaarlijkse Talent Seminar) PBL-kantoor 'B30', Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag

VOGON zal op 15 september 2022 het - gratis toegankelijke - Talent Seminar integreren in de zogenoemde Ruimtedialoog, een conferentie die samen met het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) wordt georganiseerd over het thema van "Ruimte" en actualiteiten die raken aan vastgoed.

Tijdens het evenement zullen studenten of recent afgestudeerden van WO-, HO- en post-studie-opleidingen relevant en afstudeeronderzoek van hoge kwaliteit over vastgoed presenteren, een 'ruimtelijke' invalshoek is daarbij geen must. De onderzoeken mogen van een fundamentele of praktisch-wetenschappelijke aard zijn en ook een commerciële oriëntatie is uiteraard welkom.

Onderzoek aanmelden
Jonge onderzoekers kunnen hun onderzoeken tot 1 augustus 2022 per e-mail bij Michiel Daams (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Cor Worms (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voordragen.

Aanmelden voor conferentie
Meld je hier aan voor de conferentie. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij, ook al krijgen presenterende afstudeerders en hun begeleiders voorrang.

Programma
PBL-kantoor 'B30', Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag (op loopafstand van Den Haag CS)

Vanaf 12.30 uur Inloop
13.00-14.15 uur Ronde 1 met keuze uit 5 sessies (waaronder 1 VOGON-sessie)
14.30-15.45 uur Ronde 2 met keuze uit 5 sessies (waaronder 1 VOGON-sessie)
16.00-16.30 uur Plenaire lezing van VOGON-lid Edwin Buitelaar met afsluitende woorden van Hans Mommaas, directeur PBL
Daarna Borrel met frietkar

* In toevoeging op presentaties door afstudeerders zullen ook enkele vastgoedpromovendi hun werk presenteren.

Het jaarlijkse Talent Seminar
De Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland (VOGON) richt zich sinds 1991 op het stimuleren en delen van fundamenteel en praktisch-wetenschappelijk vastgoedonderzoek in brede zin. Een van de activiteiten van de VOGON is om via het jaarlijkse Talent Seminar een platform te bieden aan jonge (niet zo lang geleden afgestudeerde en afstuderende) vastgoed-onderzoekers. Zo kunnen zij hun onderzoek presenteren en daarover discussiëren met onderzoekers uit het hoger onderwijs en het werkveld.

 


Meer informatie

  • Thema Ruimtedialoog en Talent Seminar
  • Locatie PBL-kantoor 'B30', Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag
  • Datum 15-9-2022
  • Tijdstip 12:30 uur
  • Prijs Gratis

VOGON-Leden hebben gratis toegang