Symposium 2021: Vastgoed en een Gezonde Leef- en Werkomgeving Aanbevolen

Allereerst een ieder een gezond en gelukkig 2021 toegewenst en voor ons allen een beter jaar.

Op 27 november jl. had de VOGON haar jaarlijkse symposium willen houden, over bovengenoemd, (zeer) actueel thema. En in een toegestane, fysiek beperkte setting.
Vanwege de verspreidingsrisico’s van COVID-19 moesten wij het volledig voorbereide symposium uiteindelijk alsnog uitstellen.

We zouden dit symposium graag alsnog willen plannen op de middag van 19 maart 2021. Maar dan in een verregaand digitale/online setting en met een aanzienlijk korter-durende opzet. Met wel hetzelfde boeiende, dwingende thema en met dezelfde sprekers, dagvoorzitter en panelleden. Binnen deze context zal ook de VOGON Research Award worden uitgereikt.

Ook niet-VOGON leden kunnen zich dit keer gratis aanmelden. Deelnemers zullen op digitale afstand het symposium, interactief en met schakelmogelijkheden, kunnen volgen.

Graag zou de organisatie van het symposium jullie willen verwelkomen op dit symposium. Digitaal dus. En jullie willen vragen de datum van de middag van 19 maart 2021 hiertoe in jullie agenda’s te reserveren. Wij zouden jullie aanmelding alvast willen ontvangen via de ambtelijk secretaresse van de VOGON, Sandy Snoeren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zullen tijdig uitvoerige nadere informatie toesturen. Met name dan over de logistiek en digitale verbindingen en communicatie tijdens de streaming van dit symposium.

Op de middag van het symposium zullen wij met een klein team van actief medewerkenden op een, overigens goed beschermde, locatie aanwezig zijn. Helaas moet ook dan de voorwaarde blijven gelden dat de COVID-19 pandemie en de bijbehorende overheidsmaatregelen het houden van dit, organisatorisch sterk aangepaste, symposium niet alsnog in de weg staan. Wij hebben natuurlijk vertrouwen in de effectiviteit van, en respect voor, de nu heel strenge overheidsmaatregelen en in de vaccinatie-plannen.

De Activiteitencommissie van de VOGON


Meer informatie

  • Thema Vastgoed en een Gezonde Leef- en Werkomgeving
  • Locatie Online
  • Datum 19-03-2021
  • Tijdstip Middag
  • Prijs ntb