Op de middag van 27 november 2020 vindt het jaarlijkse symposium van de Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland plaats. Het symposium dat bij de huidige stand van zaken op bescheiden wijze fysiek zal kunnen worden gehouden, staat dit jaar in het teken van “Vastgoed in de context van een gezonde werk- en leefomgeving”. Een thematiek van nu en de (reeds) nabije toekomst met fundamentele gevolgen voor het vastgoeddomein.
 
Wij hebben voor het symposium een boeiende mix van sprekers, panelleden en dagvoorzitter aangetrokken, verbonden aan universiteiten, bedrijfsleven, advies- en planbureaus. Zij zullen, vanuit de optiek van het symposiumthema, met u inzichten delen over o.a. de gevolgen van trends in het denken, zeker nu in de context van de Corona-crisis, over een gezonde werk- en leefomgeving voor vastgoed, vastgoed-economie en de samenleving. In dezelfde context komen ook de gevolgen aan de orde voor het concept van de “nieuwe gezonde woonwijk” als product van nieuwe – post-Corona – gebiedsontwikkeling. Ook zal worden ingegaan op de gevolgen en nieuwste trends van de nieuwe gezonde, post-Corona, economie voor het technisch, economisch en sociaal functioneren van vastgoed.
 
Het symposium zal plaatsvinden in The Olympic Stadium in Amsterdam, beschikbaar gesteld door Bouwinvest. Reserveer ons symposium in uw agenda op de middag van 27 november 2020. Wij heten u van harte welkom. De definitieve uitnodiging ontvangt u t.z.t.

U kunt zich alvast aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij de huidige stand van richtlijnen en adviezen tegen de verspreiding van het COVID19 virus zullen er helaas grenzen moeten worden gesteld aan aantal deelnemers. Hopelijk zal in daar in de komende maanden uitbreiding aan kunnen worden gegeven.
 
Het bestuur van de VOGON